Sí! Tu també pots tenir vehicle elèctric

Mou-te responsablement.
Mou-te amb Estabanell

La mobilitat elèctrica és una aposta per un estil de vida més sostenible, i pot començar a casa teva. Comptar amb el teu propi punt de recàrrega augmenta el valor de la teva residència o plaça d’aparcament i et permet una major autonomia a l’hora de planificar els teus desplaçaments.

A casa teva…

Fer-ho senzill significa estar al teu costat en cada pas. Des de la selecció del punt de recàrrega i la instal·lació, fins a la certificació i obtenció de subvencions.

Tot, amb l’atenció personalitzada que caracteritza la nostra manera de fer. Som amb tu en tot moment.

…i a la teva comunitat de veïns

Podem fer que tothom que vulgui se sumi a la mobilitat responsable. Ens encarreguem tant de la gestió de les infraestructures, com de l’electrificació dels aparcaments. I, en tot moment, compteu amb nosaltres per assessorar els veïns i les veïnes de la comunitat.

La nostra atenció personalitzada és contínua durant totes les fases del projecte.

Una tarifa que pensa en el teu estalvi

Una vegada tinguis el teu punt de recàrrega instal·lat, o si ja comptes amb un, amb el Pla Vehicle Elèctric t’oferim tres horaris de recàrrega perquè triïs el que més et convé. Durant la nit, la teva energia al millor preu!

Tot sota control des del teu mòbil

Facilitat és que puguis tenir la informació que necessites a la teva butxaca, sempre que ho necessitis.

Per això, posem al teu abast la nostra aplicació per a smartphones, perquè puguis planificar el teu trajecte amb garanties. Des de l’app, o també des de la nostra plataforma web, podràs saber en cada moment quin punt de recàrrega públic tens més a prop, i si està disponible en temps real.

Segueix-nos a les xarxes: