Un objectiu comú: mobilitat lliure d’emissions 

Fem costat al procés de transició energètica d’institucions i entitats públiques

El desenvolupament de la mobilitat elèctrica no seria possible sense el compromís de les institucions i entitats públiques, que impulsen i fomenten el transport sostenible i respectuós amb el medi ambient.
Treballem per fer arribar energia neta a espais públics de la mà d’ajuntaments locals que, d’aquesta manera, volen reforçar els seus serveis i augmentar la competitivitat del municipi.

Compromesos des de l’Arrel

En molts casos, l’aposta per fer més accessible a la ciutadania punts de càrrega de vehicle elèctric, s’estén a la renovació de la pròpia flota de vehicles institucionals.
A Estabanell, preparem els edificis i centres de treball municipals i d’institucions de caràcter públic, per a la introducció del vehicle elèctric.
Com? Projectem solucions innovadores, com marquesines de recàrrega potenciades per a panells fotovoltaics, per treure el màxim profit de l’energia solar.

Més conscienciació ciutadana. Pobles i ciutats més responsables

Som conscients dels dubtes i de les incerteses que genera la tecnologia elèctrica per a vehicles.
Per això, participem periòdicament en actes i xerrades informatives on expliquem a veïns i veïnes les característiques i possibilitats de la mobilitat elèctrica.
La confiança que establim amb el nostre entorn defineix la nostra manera d’actuar a través de totes aquelles plataformes i espais d’informació, que ajudin a:

  • Difondre els avantatges i beneficis de la mobilitat elèctrica
  • Fer pedagogia i assessorar de les deduccions fiscals i les subvencions

Preparem el Pla Nacional Integral d’Energia i Clima 2021-2030 (PNIEC)

Segueix-nos a les xarxes: