Qui som? El teu proveïdor de benestar de confiança

Un grup d’empreses?
Molt més: un equip de persones!

El que realment defineix què som i què fem a Estabanell, és la nostra capacitat de connectar amb les persones, d’establir una relació de complicitat que és, des de sempre, marca de la casa. Som el que som avui, gràcies a la confiança de tothom que, al llarg dels anys, ens han acompanyat en el nostre viatge.

En nosaltres trobes molt més que energia, molt més que telecomunicacions. Som el teu proveïdor integral. Trobes un equip humà de professionals amb voluntat de servei, capacitat d’escoltar i de posar-nos al teu costat i amb un únic objectiu: treballar per un aquí millor.

Quan, a principis del segle XX, Francesc Estabanell i Puntí va enviar el seu fill a Suïssa i a Itàlia per esbrinar què era allò que anomenaven “corrent”, no sabia com de pioner esdevindria aquell viatge, ni com acabaria aquella aventura.

Avui, més d’un segle després i gràcies al treball dels i les que ens han precedit, Estabanell som un grup d’empreses dels sectors energètic i de les telecomunicacions.

Oferim a llars i empreses productes i serveis en els àmbits de la comercialització d’energia, l’autoconsum, l’eficiència energètica i la mobilitat elèctrica i sostenible, així com en l’àmbit de la connectivitat amb la comercialització de serveis de fibra d’última generació, mòbil i televisió.

Fem arribar a cases i negocis l’energia elèctrica que necessiten a través d’una xarxa de distribució pròpia de més de 1.500 km, desplegada en 27 municipis de les comarques del Vallès Oriental, Osona, La Garrotxa i el Ripollès. I, al mateix temps, desenvolupem l’Internet de les Coses perquè l’energia t’arribi de la forma més sostenible i eficient possible.

I promovem la generació d’energia distribuïda 100% d’origen renovable, fidels al nostre compromís amb la lluita contra el canvi climàtic i l’impuls a la transició energètica.

 

La innovació i el benestar social,
eixos vertebradors de la nostra activitat

Tot allò que fem suposa sempre l’exigent manera de ser i de fer de l’equip humà d’Estabanell: seguir millorant pensant en tu. Innovar està en el nostre ADN i està en totes i cadascuna de les nostres activitats.

Per això, entenem la innovació com una actitud que es reflecteix en l’oferta de productes i serveis, en les tecnologies de la informació i de la comunicació, en la gestió dels equips, en l’atenció al client, en el compromís amb l’entorn, en el respecte pel medi ambient.

El futur ja és aquí

El nostre és un projecte centenari, però quan diem centenari, no ens referim als més de cent anys que ens han portat fins aquí. Quan diem que el nostre és un projecte centenari, ens estem referint als propers cent anys.

Estabanell som un projecte de present, però, sobretot, de futur. Amb una organització oberta, transversal i multidisciplinar. Una companyia sòlida on les persones són al centre, amb capacitat d’innovar en tot, d’impulsar noves àrees de negoci i nous projectes clau que han de contribuir, decididament, al futur i el benestar del planeta i de la seva gent.

 

 

 

 

Segueix-nos a les xarxes: