Compartim coneixement i desenvolupem tecnologia del benestar

Des de la generació a la comercialització,
passant per la distribució. I+D en totes les etapes

Estabanell estem presents en totes les fases de vida de l’energia elèctrica. Aquest compromís és el que fa possible que carreguis el teu patinet elèctric, gaudeixis de les millors sèries en la teva plataforma de streaming preferida i s’engegui l’ordinador amb el que dur a terme la teva feina amb el màxim respecte pel medi ambient i pel teu entorn natural i de la forma més eficient possible, reduint el consum i, de retruc, la producció i distribució d’energia.

Innovem en la nostra xarxa de distribució
perquè el teu benestar ens importa

Amb la nostra implicació en l’impuls i el desenvolupament de projectes d’innovació propis i d’àmbit europeu, busquem traslladar el nostre ampli coneixement del sector i, alhora, adquirir noves perspectives i desenvolupar tecnologia i sistemes adreçats a millorar la vida de les persones des de la nostra xarxa.

 

Un compromís amb el futur

La innovació és present en tots els àmbits de la nostra activitat. I, en especial, és clau per a impulsar la transició energètica, incorporant a la distribució d’electricitat noves solucions respectuoses amb el medi ambient i que ajudin a tenir cura del planeta que deixarem a les futures generacions.

Avui, participem d'aquests projectes europeus: Visita'ls!

Segueix-nos a les xarxes: