El nostre compromís social és retornar a la societat
allò que la societat ens dona

Hi hem estat.
Hi som. 
Hi serem.

Al llarg de la nostra història, ens hem implicat amb el nostre entorn. Hem volgut ser partícips actius en el desenvolupament de la seva vida social, cultura, esportiva i emprenedora.

Avui, com venim fent des de fa dècades, contribuïm en projectes que impulsen les arts plàstiques i escèniques, la cultura, l’acció socioeducativa, la vida digna, l’esport, la sostenibilitat i la innovació.

 

 

La cultura, 
a l’abast de tothom

Des d’Estabanell, promovem que les arts escèniques i les arts plàstiques siguin accesibles per a tothom. Aquesta accessibilitat passa per reforçar la seva difusió en el territori i contribuir a la seva producció.

Alhora, és imprescindible fomentar la formació, el talent i les oportunitats entre infants i joves i recolzar la creativitat i l’experimentació com a eines de desenvolupament social i econòmic.

 

Educació i Esport,
pilars d’una societat forta

El nostre compromís amb la formació en valors ha estat la punta de llança per a col.laborar en projectes sociodeducatius d’arrel formativa i esportiva, a través dels que contribuir a consolidar una societat d’oportunitats per a tothom.

És amb l’educació i l’educació en el lleure i en la pràctica de l’esport en que infants i joves desenvolupen valors com l’esforç, la disciplina, la comunicació, el respecte i l’esperit d’equip i superació.

 

El benestar,
una responsabilitat compartida

El benestar de les persones està en el nostre ADN. Millorar la qualitat de vida de les persones és la nostra missió com a companyia i va més enllà d’oferir un bon servei en l’àmbit de la distribució d’energia elèctrica i de la comercialització de serveis energètics i de telecomunicacions. Millorar la qualitat de vida de les persones també vol dir implicar-se en aquelles iniciatives que treballen per  l’inclusió social i la vida digna.

Formem part d’una societat que ens és propera. Que per a nosaltres té noms i cognoms. Per això, esdevé tan important per a Estabanell reforçar la xarxa de suport comunitari.

 

Sostenibilitat i Innovació:
impulsem la transició energètica

La lluita contra el canvi climàtic està en totes i cadascuna de les iniciatives que, com a companyia, duem a terme en el sí de les nostres empreses com, per exemple, comercialitzar i generar energia 100% d’origen renovable.

Estabanell, però, som molt més que això. Per això, des de la nostra responsabilitat social corporativa donem suport a projectes que fomenten el talent científic i comparteixen coneixement en matèria d’eficiència energètica, que sensibilitzen sobre els efectes del canvi climàtic, alhora que recolzem i que impulsem el desenvolupament de les energies renovables.

 

 

Segueix-nos a les xarxes: