cat | cast

Responsabilitat Social Corporativa

La sòlida implantació d’Estabanell Energia en el teixit social del seu entorn, tant per la seva llarga trajectòria com per la seva filosofia empresarial, que posa per davant la proximitat amb el client i el tracte personalitzat, ens ha dut, de manera gairebé natural, a una intensa activitat pel que fa a la responsabilitat social.

Conscients dels beneficis que ens ha aportat la societat en què estem immersos, considerem obligat mantenir un alt grau de compromís amb ella i aportar-hi, també, alguna cosa a canvi. Una bona mostra d’això és el fet que, des de fa molt temps, col·laborem en l’educació i la formació dels infants, especialment a través de la música i de l’esport. Però també participem en moltes altres iniciatives de caire social en diferents àmbits: l’ecològic, contribuint a la protecció del medi ambient; el sanitari, aportant fons per millorar la prevenció d’algunes malalties i per modernitzar els aparells de diagnosi dels nostres hospitals; el cultural, finançant projectes i entitats; o fins i tot el purament festiu, participant en el patrocini de celebracions i festes.

Protecció del medi ambient
A Estabanell Energia considerem la protecció del medi ambient com una de les nostres obligacions més importants envers la societat. Per això qualsevol nova instal·lació que duem a terme compta amb un estudi previ d’impacte ambiental. A més a més, entre altres actuacions, invertim més de mig milió d’euros en la neteja del sotabosc de les nostres línies elèctriques i promovem i fem efectiu el màxim número possible de quilòmetres de soterrament de línies.

L’acció cultural 
Estabanell Energia patrocina entitats com l’Orquestra de Cambra de Granollers, el Teatre Auditori de Granollers, Amics de la Unió, etc. També participem en l’organització i el pagament de despeses de diverses festes majors, una celebració fonamental per a la cohesió social.

Esports
Conscients de la importància de l’esport en la formació dels infants, Estabanell Energia col·labora econòmicament amb les categories infantils del Club Balonmano Granollers,  el club Granollers Esportiu Bàsquet, l’Esport Club de Granollers, el Club Futbol Les Franqueses o l’Olímpic de la Garriga.

Salut i benestar
En el marc d’aquest àmbit tan important, ens mantenim sempre atents a les necessitats puntuals i periòdiques que es produeixen en el nostre entorn social, i participem en iniciatives institucionals diverses.

Sempre hem fet  palesa la nostra voluntat de participar en qualsevol acció social, cultural o esportiva i poder contribuir a l’accés de totes les persones que hi estiguin interessades. En una decidida aposta de futur, Estabanell Energia inverteix en el seu entorn, perquè les nostres prioritats es poden resumir en una sola: millorar la qualitat de vida dels nostres clients .

Estabanell