Com sempre, al teu costat

Davant l’emergència sanitària decretada per les autoritats durant el cap de setmana i en desenvolupament del Protocol desplegat en el sí de la companyia,  Estabanell Energia ampliem el termini de tancament de les nostres oficines d’Atenció al Client de Granollers, Tona i La Garriga.

Aquest tancament serà vigent mentre les administracions mantinguin el confinament com a mesura preventiva davant l’evolució del COVID-19.

Et recordem que, per dur a terme qualsevol gestió, sempre estem a la teva disposició a través de:

  • Correu electrònic. Ens pots escriure a atc@estabanell.cat i et donarem resposta el més aviat possible. Recorda que per correu electrònic, pots sol·licitar la teva carta de pagament.
  • Telèfon d’atenció al client. Truca’ns al 900 250 260, en el següent horari: de dilluns a dijous de 8:30h a 17:00h i el divendres de 8:30h a 14:00h.

I aprofita, sempre que ho necessitis i en qualsevol moment, per accedir a l’Oficina Virtual per:

  • Gestionar les teves dades personals i de contacte.
  • Consultar el teu historial de facturació.
  • Gestionar i consultar el detall del teu contracte.
  • Gestionar els teus pagaments.

La nostra manera de fer ha estat, sempre, la d’atendre de forma individualitzada els nostres clients i les nostres clientes. Enfront els efectes del COVID-19, aquesta posició i forma de fer es manté inamovible i es consolida. Com? Hem reforçat el nostre equip d’Atenció al Client per atendre cada cas de tu a tu, a través dels nostres serveis telemàtics i telefònics.

Tanmateix, confirmar-te que la xarxa d’Estabanell Distribució està estable i tenim els efectius humans preparats i organitzats per actuar i respondre en cas de necessitat o avaria, com a servei essencial de qualitat i proximitat que prestem.

Fer front al COVID-19 està a les mans de totes i tots. Gràcies per la teva confiança!

Equip d’Atenció al Client

Estabanell Energia