Descobreix la versió beta de la nova web d'Estabanell Energia premen aquí

Avís legal

CONDICIONS D’ÚS

Estabanell i Pahisa S.A. (en endavant, Estabanell Energia) i les seves empreses filials (Estabanell y Pahísa Mercator, S.A.U., Estabanell y Pahisa Energia, S.A., E-phos, S.L.U., Estabanell Generació S.L), des d’ara Estabanell Energia, ofereix l’accés al lloc web www.estabanell.cat en les condicions d’ús que es descriuen a continuació:

USUARIS
L’accés al lloc web www.estabanell.cat atribueix a qui el realitza la condició d’USUARI i expressa l’acceptació plena i sense reserves per part de l’USUARI de totes i cadascuna d’aquestes CONDICIONS D’ÚS, sense perjudici de les condicions particulars que calgui aplicar.

El lloc www.estabanell.cat facilita a l’USUARI diversa informació posada a disposició per Estabanell Energia o per tercers proveïdors de serveis. La prestació de servei del portal té caràcter gratuït. No obstant això, Estabanell Energia es reserva la possibilitat de condicionar l’accés a alguns serveis al registre previ de l’USUARI mitjançant l’emplenament del formulari «Registre d’usuari nou», que està a la disposició de qui vulgui registrar-se en la nostra Oficina Virtual.

ALTA EN ELS SERVEIS COM A USUARI REGISTRAT
Per accedir a determinats serveis, caldrà donar-se d’alta com a USUARI REGISTRAT de www.estabanell.cat. Les dades per emplenar el «Registre d’usuari nou» es faciliten de forma lliure i voluntària, de manera que hauran de ser certes i ajustades a la realitat.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITATSL’accés i la utilització de les pàgines de www.estabanell.cat es durà a terme sota l’única i exclusiva responsabilitat de l’USUARI.

Estabanell Energía no garanteix ni es responsabilitza dels danys i perjudicis de qualsevol mena causats per les circumstàncies següents:

  1. La manca de continuïtat del funcionament de www.estabanell.cat, així com el funcionament incorrecte de les pàgines del web.
  2. La manca d’utilitat, adequació o validesa dels serveis i continguts que s’ofereixen a www.estabanell.cat, pel que fa als resultats i les expectatives de l’USUARI.
  3. L’existència de virus o programes en l’ordinador de l’USUARI o per la presència de virus en els serveis prestats per terceres persones a través de www.estabanell.cat.

JURISDICCIÓ I LEGISLACIÓ APLICABLE
Aquestes Condicions d’ús es regiran per allò disposat en la legislació espanyola.

Nota legal
En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic (LSSI) s’exposen les dades identificatives de l’empresa:

– NOM: Estabanell y Pahísa S.A.
– DENOMINACIÓ SOCIAL: Estabanell y Pahísa S.A.
– NIF/CIF: A-08016057
– DOMICILI SOCIAL: C/ Rec 28 – 08401 Granollers
– TELÈFON: 93 860 91 00

Dades d’inscripció en el Registre Mercantil Estabanell y Pahisa, S.A. Resgistre Mercantil de Barcelona. Inscripció a data 01/07/1927, al Volum 45321, Foli 0115, Fulla B-57.832, Inscripción 1ª

POLITICA DE COOKIES

Definició i funció de les galetes

Què són les galetes? Una galeta és un fitxer que es descarrega al vostre ordinador en accedir a determinats llocs web. Les galetes permeten, a un lloc web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden fer servir per reconèixer l’usuari.

Quins tipus de galetes utilitza aquest lloc web?

  • Galetes pròpies: són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pel mateix editor i des del qual es presta el servei que sol·licita l’usuari. Programa que es fa servir: Cookieaccept
  • Galetes de tercers: són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes mitjançant les galetes. Programa que es fa servir: __ utmz
  • Galetes de sessió: són un tipus de galetes dissenyades per demanar i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a un lloc web. Programes que es fan servir: SPro_ssid, Aspsessionidacdcbbdr, Phpsessid

De la mateixa manera, també és possible que, en visitar algun lloc web o en obrir algun correu electrònic on es publiqui algun anunci o alguna promoció sobre els nostres productes o serveis, s’instal·li, al vostre navegador, alguna galeta que ens serveix, posteriorment, per mostrar-vos publicitat relacionada amb la recerca que hàgiu fet, dur a terme un control dels nostres anuncis en relació, per exemple, amb el nombre de vegades que són vistos, on apareixen, a quina hora es veuen, entre d’altres.

Revocació i eliminació de galetes

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al vostre ordinador; en el cas que no permeteu la instal·lació de galetes al vostre navegador, és possible que no pugueu accedir a alguna de les seccions del nostre web. Si necessiteu més informació sobre com bloquejar l’ús de les galetes, podeu fer-ho a través del navegador.

Tercers prestadors de serveis

En concret, els tercers prestadors de serveis amb qui hem contractat algun servei per al qual és necessària la utilització de galetes són:

Nom del proveïdor Finalitat de la galeta Si voleu més informació sobre l’ús de les galetes d’aquest tercer
Google Analytics (i) fer un seguiment del vostre ús del lloc web, (ii) fer informes sobre l’activitat del lloc web, (iii) prestar altres serveis relacionats amb l’activitat del lloc web i l’ús d’Internet http://www.google.com/analytics/